A-LIFE KASIH FAMILI

TENTANG PRODUK INI

A Life Kasih Famili

Kami percaya bahawa kesejahteraan hidup orang tersayang adalah keutamaan anda. Dan kerana keluarga adalah segala-galanya buat anda, kasih sayang yang dicurahkan kepada mereka tidak sepatutnya berakhir walaupun anda sudah tiada lagi.

Memperkenalkan A-Life Kasih Famili, pelan Takaful Keluarga yang memenuhi keperluan perlindungan keluarga anda. Pelan ini memberikan anda ketenangan fikiran mengetahui bahawa keluarga anda akan dapat terus menikmati kehidupan yang berkualiti sekiranya sesuatu yang tidak dijangka berlaku kepada anda mahupun pasangan anda.

Oleh itu, buatlah perancangan lebih awal dan pastikan kehidupan yang lebih bermakna untuk anda dan keluarga dengan A-Life Kasih Famili.

Tempoh Perlindungan

SEHINGGA UMUR 70 TAHUN

Umur Penyertaan

16 TAHUN – 60 TAHUN

APA YANG DISEDIAKANNYA?

HUMK

FAEDAH KEMATIAN ATAU HUMK

Keluarga anda akan menerima amaun perlindungan asas jika anda meninggal dunia atau mengalami Hilang Upaya Menyeluruh & Kekal (HUMK).

Kematian Kemalangan

FAEDAH KEMATIAN AKIBAT KEMALANGAN

Keluarga anda juga akan menerima amaun perlindungan asas sebanyak 200% jika berlaku kematian akibat kemalangan kepada anda.

Boost Keluarga

FAEDAH TAMBAHAN UNTUK PERLINDUNGAN KE ATAS PASANGAN

Dengan rider A-Plus ProtectSpouse-i, pasangan anda akan mendapat perlindungan jika berlaku kematian, HUMK atau kematian akibat kemalangan.

Crital Illness AIA

FAEDAH TAMBAHAN UNTUK PERLINDUNGAN PENYAKIT KRITIKAL

Anda boleh mempertingkatkan pelan anda dengan faedah tambahan perlindungan penyakit kritikal dengan rider A-Plus CriticalCare-i atau A-Plus Waiver-i.

Lebihan2

LEBIHAN

Jika terdapat Lebihan daripada Dana Risiko Takaful pada setiap akhir tahun, AIA PUBLIC akan berkongsi dengan Peserta yang layak pada nisbah 50:50.

Ilustrasi Manfaat A-Life Kasih Famili

Pelan Hibah Mampu Milik Untuk Rakyat Malaysia! 100% Patuh Syariah
A-Life Kasih Famili - Ilustrasi
Hibah Kasih 1

SOALAN LAZIM

Hibah Kasih 2
Hibah Kasih 3
Hibah Kasih 4
5/5 – (112 votes)